N&K Air

 

I oktober 2015 startede N&K et flyfragts afdeling i Norge, N&K Air Solutions. I en årrække er kundernes behov for eksport af fisk fra Norge vokset til oversøiske markeder, både fra Norge og Europa, i kombination med bilfragt, hvor behovet for ekspreslevering til Gardermoen (Oslo Lufthavn) og der videre til resten af Europa er steget kraftigt.

Med et kontor der er specialiseret indenfor flyfragt sikre vi kvalitetsniveau for vores transportservice i henhold til de norske kunder, og ikke mindst gøre os i stand til at kunne tilbyde One-Stop-Shop løsning som kombinere vejtransport og flyfragt.

Vi starter med fragt til og fra Gardermoen, men meget hurtigt blev forretningsområdet udvidet til også at omfatte direkte løsninger, som behandler fragt til og fra både London og Amsterdam. I disse byer har vi tæt samarbejde med udvalgte partnere, der sikrer lokal tilstedeværelse.

I dag har N&K Air Solutions 3 dedikerede vagtmedarbejdere indenfor flyfragtsområder, som er tilgængelige for kunder 24/7/365.

Fra 2018 øgede N&K Air Solutions sin adgang til løsninger på det kinesiske marked. I samarbejde med N&K China har vi 1 flyfragts specialist i siddende Shanghai med fokus på luftfragt, herunder både på import til og eksport fra Kina.

Med kontoret i Shanghai er vi hermed til stand til at tilbyde skræddersyede dør-til-dør løsninger fra Europa til slutkunden i Kina.

Kontakt os og få et tilbud

Contact

Det er den primære kontaktformular.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.