Miljø

Fokus på miljøet er steget de sidste år, og vi vil alle gerne bidrage med en fornuftig tilgang til at kunne efterleve de krav som bliver sat. N&K Spedition bidrager på miljø området, ved at have fokus på den grønne omstilling, og være med til at reducere belastningen på vores planet.

Hos N&K Spedition samarbejder vi konstant med vores leverandører og kunder, for at have fokus, og hvordan N&K Spedition kan sætte ind for at have mindre belastning på miljøet.

Hos N&K Spedition, hvor vi leverer fødevarer i hele Europa, med store tunge lastbiler, sætter N&K Spedition fokus på de EURO normer der er, og hvor vi ellers kan have fokus på grøn omstilling.

Om det er med el eller gas drevne lastbiler, er alt sammen områder N&K Spedition konstant følger med i, og implementerer hvor at N&K Spedition kan være med til at reducere den belastning vores miljø bliver udsat for.

IFS

Fødevaresikkerhed er vigtigt i forbindelse med transport, og med kernekompetence indenfor transport af fødevarer, er dette hos N&K Spedition et vigtigt område.

N&K Spedition er IFS certificeret med ”higher level” og benytter et stærkt management system til at formidle processer og styre arbejdsgangene med alle former for fødevarer.

Om det er hængende kødprodukter eller pallevarer, er dette område vigtigt for os, da alle vores kunder har en prioritering og at deres fødevarer kommer sikkert frem.

Find også N&K Spedition via FindSmiley hvor at opdateret rapporter kommer direkte ind fra de fødevarestyrelsen: FindSmiley.dk

 

 

CSR

Hos N&K Spedition handler det om mennesker. N&K Spedition er en service virksomhed hvor at alle medarbejdere har en stor værdi for os. N&K Spedition arbejder med konstant udvikling på alle medarbejdere, for at sikre en god arbejdsplads hvor at man føler sig tryg, og man har et ansvar hvor man føler sig tilpas.

N&K Spedition arbejder konstant med alle leverandører også, for at sikre at deres medarbejder har en høj trivsel.

Vores kvalitets og compliance afdeling er i konstant dialog med leverandører af alle services, for at føre dialog om forhold der vedrører dagligdagen.

Ved god kommunikation med alle involverede parter, sikrer vi gode arbejdspladser, og en høj service og kvalitet i form af vores transport som bliver udført i hele Europa.

CSR raport 2021
CSR raport 2020

Code of conduct

Hos N&K Spedition har vi arbejdet med Code of Conduct længe. Dette for at sikre at vi sammen med vores kunder og leverandører har nogle spilleregler, som ikke bliver overtrådt, og sikre at der er stor tilfredshed med de services der bliver udført.

N&K Spedition har ad flere gange revideret Code of Conduct for at tilpasse de regler og standarder der er udstedt.

N&K Spedition arbejder på mange forskellige Europæiske markeder, og derfor er det vigtigt at vi kender forholdende rundt omkring.

Derfor arbejder vi også med flere Code of Conduct, som er tilpasset vores kunder og leverandører.
Læs vores Code of Conduct her .

Sedex

Sedex er en af verdens førende leverandører af etiske handelstjenester og arbejder for at forbedre arbejdsvilkårene i globale forsyningskæder. Sedex leverer praktiske værktøjer, tjenester og et netværk i samfundet for at hjælpe virksomheder med at forbedre deres ansvarlige og bæredygtige forretningspraksis og kilde ansvarligt.

Sedex resultat 2019

View results as a PDF here

Hos N&K Spedition A/S har vi et ønske om at være åbne og ansvarlige.

Vi støtter vores medarbejder op på at agere ligeledes, og ønsker en kultur der er så åben som mulig. Vi bakker op om at vores medarbejdere kan udtrykke sig om bekymringer.

Derfor har vi indført en Whistleblower system, som skal bruges til at indrapportere overtrædelser i form af lovgivning eller nogle som helst af vores politikker hos N&K Spedition.

Whistleblowersystemet er anonymt, og med det system på plads, kan alle vore medarbejdere og borgere rejse alle former for bekymringer der findes nødvendige.

Whistleblowersystemet vil blive håndteret af kvalitetsafdelingen, eller af kvalitetschefen såfremt der er rejst bekymringer om kvalitetsafdelingen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Alle indberetninger sendes anonymt såfremt dette ønskes, og såfremt der ønskes at påføre navn og kontaktdetaljer, er dette efter eget ønske, og dette kan med rette blive benyttet af kvalitetsafdelingen til uddybende gennemgang af enhver bekymring.

Quality and Compliance

Jakob Nordborg

Salgs- & marketingchef (CCO) / Quality Manager

+45 7611 7620

jno@nkspedition.dk

Sabine Grigel

Compliance Manager

+45 7611 7622

sgr@nkspedition.dk

Raphael Wolf

Quality & Compliance assistant

+45 7611 7625

rwo@nkspedition.dk

Alina Lindberg

Quality & Compliance assistent

+45 7611 7651

ahl@nkspedition.dk