Historien

N&K er en transportvirksomhed, som blev grundlagt i 1988 af Per Bonnichsen Jensen med hovedkontor i Esbjerg. Dengang havde virksomheden til huse i små lokale med hovedfokus på transport af fisk til Holland samt frugt og grøntsager fra Holland.

Siden da har virksomheden ekspanderet kraftigt, og er vokset fra en lille lokal transportvirksomhed til at være et familieejet aktieselskab med 10 datterselskaber i 6 lande, herunder Danmark, Norge, Sverige, Litauen, Spanien og Kina.

I 2009 varetog Martin Gade Gregersen stilling som N&K koncernens administrerende direktør, og samtidig blev den tidligere administrerende direktør Per Bonnichsen Jensen bestyrelsesformand.

I 2017 fusionerede N&K Spedition A/S med HSF Logistics A/S, et professionelt hollandsk transportvirksomhed grundlagt i 1903 af Antoon Federiks, og har i øjeblikket fast driftssted i både Holland, Polen, England, Tyskland og Marokko.

Som følge af fusionen blev N&K/HSF-koncernen Europas største leverandør og førende ekspert inden for temperaturreguleret transport af køle- og frosne fødevarer.

Find vores smiley reporter her.

 

Vores Mission, Vision og Værdier

N&K’s mission er at tilbyde kunderne passende, komplette samt bæredygtige logistikløsninger og ikke mindst at være en integreret del af vores kunders daglige drift. Vi arbejder konstant på at udvikle og effektivisere vores løsninger, så vi altid står klar til at imødekomme fremtidens behov og bekæmpe de udfordringer, der måtte komme.

N&K’s vision er at være en førende logistikleverandør inden for temperaturreguleret transport. Vi tilstræber os på at være den foretrukne logistikleverandør for kunderne. Forandringer i markedsforhold ser vi som muligheder for vækst samt chancen for at anvende vores evner til at udvikle og producere innovative løsninger til at imødekomme kundernes fremtidige behov.

N&K’s kernerværdier er professionalisme, effektivitet, innovative, service minded og ambitiøse!

Læs vores Code of Conduct her: Code Of Conduct N&K Spedition

Læs vores CSR brochure for 2019 her: CSR brochure 2019

Læs vores CSR brochure for 2020 her: CSR brochure 2020