N&K WF Transport

 

I 2016 begynder N&K at levere logistik løsning til håndtering af palleteret gods og bulk materiale igennem Walking Floor system, hvilken er et produkt udviklet på baggrund af behovet fra kunder i hele Europa. Walking Floor er et genialt mekaniske lamelgulve, et bevægeligt gulv, der er i stand til at flytte tunge belastninger inde i og ude af traileren.

Walking Floor er en effektiv løsning som kan håndtere næsten ethvert palleteret gods eller bulk materiale, lige fra aluminium og kobber til løst papir, plast og affaldsmateriale. Med det automatiserede lastnings- og losningssystem eliminerer man således behovet for gaffeltruck, og der ifølge vil både tid og omkostninger blive reducere.

Walking Floor løsning bliver i dag blandt andet brugt til transportering af metalskrot i Skandinavien til sortering, affald fra Norge til forbrænding i Sverige, affald fra Sverige til forbrænding i Tyskland, palleteret gods på tilbagevejen etc., ikke mindst er vores trailere og chauffører også henholdsvis udstyret og uddannet til at transportere farligt gods.

Vi arbejder konstant på ressourceoptimering, herunder bl.a. minimering af tomme kørsel, med formålet om at kunne forsætte med at levere en konkurrencedygtig løsning til vores kunder.

Kontakt os og få et tilbud

Contact

Det er den primære kontaktformular.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.